Kako povezati potrditev prijave Vkontakte?

Verjetno na nobenem drugem mestu ne prekrivajo profilov tako pogosto kot Vkontakte.

Sporočila o vdoru računov Vkontakte se pojavljajo vsak dan, zato ni presenetljivo, da je upravljanje tega družabnega. Mreža je uvedla dodatno zaščito, čeprav jo uporablja le nekaj.

Potrditev vhoda v Vkontakte vam omogoča, da svojo stran zaščitite pred nepooblaščenimi osebami. Tudi če nekdo uspe prestreči vaše geslo ali se ga nauči drugače, ne bo mogoče uporabiti profila napadalca. V tem članku bomo podrobno opisali, kaj je potrditev vnosa Vkontakte.

Dodatna zaščita računa je na voljo vsakemu uporabniku. Ko ga uporabljate, se ob vstopu v profil iz neregistriranega brskalnika in IP naslova prikaže dodatno geslo, ki se pošlje prek SMS na vaš telefon.

Ko vklopite potrditev prijave na Vkontakte, funkcija za obnovitev gesla za telefon ne bo na voljo. Če ga pozabite, jih boste morali poslati fotografijam. podporo za potrditev vaše identitete.

Aktiviranje dodatne zaščite Vkontakte profila se izvede v nekaj preprostih korakih:

  1. V nastavitvah, na zavihku "Varnost", morate preklopiti na povezavo funkcije:
  2. Kako povezati potrditev prijave Vkontakte?

  3. Po tem se ni več mogoče prijaviti na svojo stran z uporabniškim imenom in geslom, saj morate določiti dodatno kodo (označite potrditveno polje »Zapomni si brskalnik«, da se v računalniku ne prikaže nobena dodatna koda) ):
  4. Kako povezati potrditev prijave Vkontakte?

  5. Če je funkcija za potrditev povezana, se v nastavitvah prikažejo novi parametri:
  6. Kako povezati potrditev prijave Vkontakte?

Določite lahko. številko tsya kode. Uporabite lahko tudi varnostne kode. Ustvarjajo se prek mobilne aplikacije in se nato uporabijo za prijavo.

Eno varnostno kodo lahko uporabite samo enkrat, ko se končajo, boste morali prejeti novo SMS sporočilo.

Prevaranti ne bodo mogli vdreti v stran brez dostopa do telefona, in če bodo poskusili, boste prejeli obvestilo o tem:

Kako povezati potrditev prijave Vkontakte?

Povežite potrditev prijave na vse vaše račune Vkontakte, vendar ne pozabite, da če boste izgubili dostop (izgubili telefon, pozabili gesla in kode), boste morali dokazati, da ste vi in ​​oseba na fotografiji profila ena oseba.

Zanimalo vas bo tudi
- Zakaj so skupine Vkontakte blokirane?
- Kako preveriti Vkontakte stran?
- Uporaba Vkontakte oglaševanja

Iskanje

povezani članki